English version

Miért mi?

Cégünk húsz éve egy kis család álmaként valósult meg. Ez alatt a húsz év alatt a Kollár Pakk Kft. kinőtte a család garázsát, egy üzemet, egy irodával bővített üzemet, és mostanra a két telephely is kevésnek bizonyul már.  Az elmúlt években megismertünk szinte minden vákuumcsomagolási lehetőséget, és mivel a legspeciálisabb igényektől sem hátráltunk meg, így mára a lehetőségek lehető legszélesebb tárházát kínáljuk vásárlóinknak.

A Kollár Pakk Kft. több mint 20 éve foglalkozik csomagolástechnikával, ezen belül is fő profilunk a vákuum csomagolás. Célunk minden partnerünknek személyre szabott csomagolási formát biztosítani, és a csomagolási folyamat teljes egészét lefedni. Segítünk kiválasztani és megvalósítani az Ön terméke számára legmegfelelőbb csomagolási módot!

A KOLLÁR PAKK KFT. kizárólag kiváló minőségű, holland, francia, kanadai és amerikai gyártmányú, meggyőző referenciákkal rendelkező termékeket forgalmaz. Csomagológépeink az Európai Unióban, valamint az Amerikai Egyesült Államokban támasztott legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, CE, ETL, IP65, stb. minősítéssel rendelkeznek. A gépekre teljes körű garanciát vállalunk, illetve a szervizelést, alkatrészellátást folyamatosan biztosítjuk partnereink részére.

Csomagológépeinkhez természetesen biztosítunk cégünk által gyártott vákuumtasakokat, tálcákat, fedőfóliákat, vákuum fóliát, celofán tasakot, celofán zacskót, bopp tasakot, simítózára tasakot és minden egyebet, amelyre partnereinknek szüksége lehet, akár egyedi, különleges paraméterek szerint is. Mind a csomagolóanyagok, mind a csomagoló gépek OÉTI engedéllyel rendelkeznek, valamint minőségi szolgáltatásainkat biztosítja a cégünknél bevezetett ISO 9001 rendszer.

Ha bármilyen, csomagolással kapcsolatos kérdése van, hívjon minket bizalommal, vagy kérjen időpontot ingyenes szaktanácsadásra. 

sysop@kollarpakk.hu