Обавештавамо наше цењене Партнере, да наша фирма добија помоћ унутар Оперативног Програма за Економски Развој и Иновације..

Назив носиоца повластице:                   KOLLÁR PAKK Csomagolástechnikai, Ipari és Kereskedelmi  Kft.
Наслов пројекта:                                    Technológiai fejlesztés és csarnoképítés a KOLLÁR PAKK Kft.- nél
Идентификациони број пројектa:               GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04696
Износ уговорене помоћи:                        178 241 081 Ft
Мера потпоре:                       70 %
A Projekt tervezett
befejezésének dátuma:                     31.08.2023

A projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás keretében a Kollár Pakk Kft telephelyén, a 6728 Szeged, Budapesti út 8. szám alatt tervezzük egy könnyűszerkezetes csarnoképület kivitelezését, amelyben üzemcsarnok, raktárhelyiség és fólia pihentető tér kap helyet. A csarnok hűtését és fűtését egy 16 kw teljesítményű levegő-víz hőszivattyús hőmérsékletszabályozóval ellátott rendszer fogja végezni, amelyet szintén a  projekt keretében kívánunk beszerezni. A csarnoképítés részeként infrastrukturális beruházást is megvalósítunk, egy tolókapu beépítésével. A kiszolgáló csarnoképületben elhelyezésre kerülő eszközberuházás a fenntarthatóság jegyében valósul meg, a technológiai berendezések a fenntartható csomagolástechnika megvalósítását szolgálják.

Beszerzésre kerül egy ragasztó adagoló gép, ami a modern technológiával gyártott környezetbarát lebomló kasírozó ragasztó bekeverését és adagolását végzi automatikus üzemben. Vásárolunk egy fólia előkészítő gépet, ami az egynemű újrahasznosítható alapanyag tekercsből való kezelését fogja biztosítani a konfekcionáló gépekhez. A projekt részeként belső logisztikai tevékenységünkhöz egy gyalogkíséretű targoncával, egy raklapemelővel, és egy négyutas targoncával bővítjük eszközparkunkat. Ezenkívül irodai tevékenységünket fejlesztjük 2 db új laptop beszerzésével.  Mivel célunk az export irányú értékesítés növelése, ezért projekt keretében munkatársaink egy része angol nyelvoktatásban fognak részt venni illetve Marketing tanácsadást is igénybe veszünk.

>>>>>>>>>>>

Обавештавамо наше цењене Партнере, да наша фирма добија помоћ унутар Оперативног Програма за Економски Развој и Иновације..

Назив носиоца повластице: KOLLÁR PAKK Csomagolástechnikai, Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Наслов пројекта: Műhely bővítése és technológiai fejlesztés a Kollár Pakk Kft.-nél
Идентификациони број пројектa: GINOP-1.2.8-20-2020-02239
Износ уговорене помоћи: 40 589 708 Ft
Мера потпоре: 70 %
A Projekt befejezésének dátuma: 
A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával Műhelyépület bővítése, egy Simítózáras tasakgyártógép, és 3 laptop beszerzése történt meg. A projekt megvalósításával a növelni tudjuk termelési kapacitásainkat, két műszakban is tudunk tasakokat gyártani, csökkenni fognak költségeink, növekedni fog árbevételünk és nyereségünk, ami hozzájárul a munkavállalói létszám megtartásához.

>>>>>>>>>>>


A Kollár Pakk Kft. a GINOP-1.2.2-15-Mikro- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatásának keretében sikeres gépbeszerzési pályázatot nyújtott be.
 
A Назив носиоца повластице: Kollár Pakk Kft.
Наслов пројекта: Gépbeszerzés a Kollár Pakk Kft.-ben.
Износ уговорене помоћи: 5.400.000 Ft
Мера потпоре: 50%
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósításával a vákuum tasak, fedőfólia, aromazáró tasak mikro lyukasztását és tépéskönnyítő perforálását tudjuk megoldani. Ezáltal az általunk gyártott csomagolóanyag még hatékonyabban szolgálja a természetes csomagolási módok kialakítását.
Завршни датум пројектаa: 08.12.2016
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-00472
 
>>>>>>>>>>>


Обавештавамо наше цењене Партнере, да наша фирма добија помоћ унутар Оперативног Програма за Економски Развој и Иновације..


A Назив носиоца повластице: Kollár Pakk Kft.
Наслов пројекта: Kapacitásbővítése a Kollár Pakk Kft.-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00344
Износ уговорене помоћи: 47 691 823 Ft
Мера потпоре: 29,9 %
A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat megvalósításával egy KSFQ-1300G magas sebességű fóliavágó állomás és ASP típusú talpas, simítózáras tasakkészítő gép beszerzése történt meg, valamint új üzemcsarnok létesítése. A meglévő géppark bővítésével, az új eszközök üzembe helyezésével a létrejövő termelési technológia lehetőséget nyújt ahhoz, hogy gyorsabb, költséghatékonyabb és gördülékenyebb legyen a gyártás, a magas minőség megtartása mellett.
Завршни датум пројектаa: 08.01.2020