Skip to main content

MInőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKA

 

Társaságunk a meglévő piaci pozíciójának megtartása, illetve ezek továbbfejlesztése érdekében MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet.

 

A munkánk során megtapasztaltuk, hogy a megrendelők elégedettségét csak úgy tudjuk kielégíteni és fenntartani hosszú távon, ha ennek megfelelően mi is folyamatosan fejlesztjük szakképzettségünket, berendezéseinket.

 

Az általunk előállított termékekkel szemben az alábbi követelmények a legfontosabbak:

 

                                                           minőség és megbízhatóság

 

Ezen célok ismeretében cégünk működését minőségirányítási rendszerünk kialakításával szabályoztuk.

 

A szabályozást a termék előállításához szükséges fő folyamatok meghatározásával alakítottuk ki, melyet valamennyi területtel közösen folyamatosan fejlesztünk, melyet az egyes területekre kitűzött célok folyamatos követésével mérni is tudunk.

 

A rendszer szabályozza valamennyi dolgozó feladatát, felelősségeit és az általa használt formák előírásait, s ez biztosítja, hogy minden dolgozó felelőssé váljon a saját tevékenységi körében.

 

Minden munkatársunknál tudatosítjuk a minőségirányítási rendszer fontosságát, folyamatosan képezzük őket, hogy ez által is magasabb színvonalon legyenek képesek előállítani termékeinket.

 

 

Szeged, 2018. 06.26.

Kollár Imre

ügyvezető

 

 

ISO tanúsítvány KollarPakk Certificate