Dorim să informăm partenerii noștri că societatea noastră este beneficiară a Programului Operațional de Dezvoltare Economică și Inovare din Ungaria..

Numele beneficiarului:                   KOLLÁR PAKK Csomagolástechnikai, Ipari és Kereskedelmi  Kft.
Denumirea proiectului::                                    Technológiai fejlesztés és csarnoképítés a KOLLÁR PAKK Kft.- nél
Numărul de identificare al proiectulu:               GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04696
Valoarea ajutorului contractat:                        178 241 081 Ft
Dimensiunea ajutorului:                       70 %
A Projekt tervezett
Data finalizării proiectului:                     31.08.2023

A projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás keretében a Kollár Pakk Kft telephelyén, a 6728 Szeged, Budapesti út 8. szám alatt tervezzük egy könnyűszerkezetes csarnoképület kivitelezését, amelyben üzemcsarnok, raktárhelyiség és fólia pihentető tér kap helyet. A csarnok hűtését és fűtését egy 16 kw teljesítményű levegő-víz hőszivattyús hőmérsékletszabályozóval ellátott rendszer fogja végezni, amelyet szintén a  projekt keretében kívánunk beszerezni. A csarnoképítés részeként infrastrukturális beruházást is megvalósítunk, egy tolókapu beépítésével. A kiszolgáló csarnoképületben elhelyezésre kerülő eszközberuházás a fenntarthatóság jegyében valósul meg, a technológiai berendezések a fenntartható csomagolástechnika megvalósítását szolgálják.

Beszerzésre kerül egy ragasztó adagoló gép, ami a modern technológiával gyártott környezetbarát lebomló kasírozó ragasztó bekeverését és adagolását végzi automatikus üzemben. Vásárolunk egy fólia előkészítő gépet, ami az egynemű újrahasznosítható alapanyag tekercsből való kezelését fogja biztosítani a konfekcionáló gépekhez. A projekt részeként belső logisztikai tevékenységünkhöz egy gyalogkíséretű targoncával, egy raklapemelővel, és egy négyutas targoncával bővítjük eszközparkunkat. Ezenkívül irodai tevékenységünket fejlesztjük 2 db új laptop beszerzésével.  Mivel célunk az export irányú értékesítés növelése, ezért projekt keretében munkatársaink egy része angol nyelvoktatásban fognak részt venni illetve Marketing tanácsadást is igénybe veszünk.

>>>>>>>>>>>

Dorim să informăm partenerii noștri că societatea noastră este beneficiară a Programului Operațional de Dezvoltare Economică și Inovare din Ungaria..

Numele beneficiarului: KOLLÁR PAKK Csomagolástechnikai, Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Denumirea proiectului:: Műhely bővítése és technológiai fejlesztés a Kollár Pakk Kft.-nél
Numărul de identificare al proiectulu: GINOP-1.2.8-20-2020-02239
Valoarea ajutorului contractate: 40 589 708 Ft
Dimensiunea ajutorului: 70 %
Data finalizării proiectului: 
A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával Műhelyépület bővítése, egy Simítózáras tasakgyártógép, és 3 laptop beszerzése történt meg. A projekt megvalósításával a növelni tudjuk termelési kapacitásainkat, két műszakban is tudunk tasakokat gyártani, csökkenni fognak költségeink, növekedni fog árbevételünk és nyereségünk, ami hozzájárul a munkavállalói létszám megtartásához.

>>>>>>>>>>>


Societatea comercială Kollár Pakk kft. [Kollár Pakk SRL, Ungaria] a depus cu succes o ofertă pentru achiziționarea de utilaje în cadrul programului GINOP-1.2.2-15 – Sprijin pentru investiții în consolidarea capacităților microîntreprinderi și întreprinderilor mici și mijlocii.
 
Numele beneficiarului: Kollár Pakk Kft.
Denumirea proiectului: Gépbeszerzés a Kollár Pakk Kft.-ben.
Valoarea ajutorului contractate: 5.400.000 Ft
Dimensiunea ajutorului: 50%
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósításával a vákuum tasak, fedőfólia, aromazáró tasak mikro lyukasztását és tépéskönnyítő perforálását tudjuk megoldani. Ezáltal az általunk gyártott csomagolóanyag még hatékonyabban szolgálja a természetes csomagolási módok kialakítását.
Data finalizării proiectului: 8.decembrie 2016.
Numărul de identificare al proiectulu: GINOP-1.2.2-15-00472
 
>>>>>>>>>>>


Dorim să informăm partenerii noștri că societatea noastră este beneficiară a Programului Operațional de Dezvoltare Economică și Inovare din Ungaria..


Numele beneficiarului: Kollár Pakk Kft.
Denumirea proiectului:: Kapacitásbővítése a Kollár Pakk Kft.-nél
Numărul de identificare al proiectulu: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00344
Valoarea ajutorului contractate: 47 691 823 Ft
Dimensiunea ajutorului: 29,9 %
A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat megvalósításával egy KSFQ-1300G magas sebességű fóliavágó állomás és ASP típusú talpas, simítózáras tasakkészítő gép beszerzése történt meg, valamint új üzemcsarnok létesítése. A meglévő géppark bővítésével, az új eszközök üzembe helyezésével a létrejövő termelési technológia lehetőséget nyújt ahhoz, hogy gyorsabb, költséghatékonyabb és gördülékenyebb legyen a gyártás, a magas minőség megtartása mellett.
Data finalizării proiectului: 08.01.2020