Ugrás a tartalomra

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az EU és a magyar kormány által 2021. július 1-től bevezetett egyes műanyag termékekre vonatkozó korlátozások vagy betiltás az általunk gyártott vagy forgalmazott termékekre egyáltalán nem terjed ki.
Így a Kollár Pakk Kft-től vásárolt termékek egyike sem került betiltásra, valamit a termékdíj tétel növekedés sem vonatkozik egyik termékünkre sem.

Aktuális árinformációk

Tisztelt Partnerünk!


Beszállítóink a nemzetközi alapanyag ellátási és szállítási nehézségekre hivatkozva folyamatosan árat emelnek, ezáltal mi is arra kényszerülünk, hogy más cégekhez hasonlóan ÁTMENETILEG napi árakat határozzunk meg. Saját gyártású termékeink alap árai változatlanok maradnak, de korrigálnunk kell az aktuális alapanyag ár és szállítási költség ingadozással.

Amíg ez a helyzet fennáll, minden beérkező megrendelést írásban igazolunk vissza, az aktuális napi áron. Amennyiben a visszaigazolt megrendelés ellen 2 munkanapon belül nem emelnek írásos kifogást, a visszaigazolást elfogadottnak tekintjük.

Amint a nyersanyag piac stabilizálódik és a műanyag ipar visszatér a szokásos rendhez, mi is visszaállunk a megszokott rutinra.

Megértésüket kérjük a jelenlegi helyzetben és bízunk abban, hogy továbbra is folytathatjuk a közös munkát.

További kérdések esetén elérhetőségeinken várjuk szíves megkeresését.
Javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevél listánkra, így a változásokról emailben is tájékoztatást kap.