Ugrás a tartalomra

 

Alapanyag árak növekedése miatt sajnos kénytelenek voltunk a standard vákuumtasakok árait megemelni. Kizárólag a 65 és 90 mikronos, raktárra gyártott tasakok ára emelkedik 8%-al.

Az egyedi gyártású tasakok ára továbbra is napi szintű kalkulációval történik, sajnos ebben változás nincs.  Bízunk benne hogy hamarosan végre megáll az alapanyag árak növekedése, újra stabilizálódik piac és visszaállhatunk a jól megszokott árazási rendre.

Megértésüket köszönjük, és bízunk további együttműködésükben.

Mit hogyan csomagoljunk?

KÁVÉ

Ha kávé csomagolásába kezd, körültekintően kell eljárni ahhoz, hogy hosszantartó minőséget tudjon biztosítani a fogyasztó számára.
A pörkölt kávé minősége rohamosan romlik a levegővel érintkezve, ezért a pörkölést követően azonnal csomagolni kell, a maradék levegőt is elszívó vákuum technológiával.
A szemes kávé lényege az aromája. Ezt csak egy féleképpen tudja megőrizni: a csomagolásába rejtett aromavédő szeleppel. Ez segít abban, hogy a kávéból szökő gázok, például széndioxid, szabadon távozhassanak, valamint a kávét védő csomagolásba ne kerüljön be oxigén.

Megoldásaink kávé csomagolásához:

Csomagolóanyagok: ezüst vákuumtasakok

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek ; állótasakos vákuumgépek


SAVANYÚSÁG

A savanyúság levet ereszt, így különösen oda kell figyelni a csomagolóanyagra és a gépre is. A polietilén anyagok e termékkel kapcsolatban nem bizonyulnak jó választásnak, ellenben a vákuumtasakok alapanyaga tökéletesen megfelel, hiszen strapabíró, aromazáró, és jól bírja a savas környezetet. A csomagolás során kismértékű vákuum szükséges!
Ha csomagológépet vesz, figyeljen a minőségére, savállóságára! Pontosan a korrodálódás elkerülése végett, érdemes olyan gépet választani, amelynek felül van a hegesztőfeje! Palettánkban a kamrás és az állótasakos vákuumcsomagológépeket ajánljuk szeretettel!

Megoldásaink savanyúság csomagolásához:

Csomagolóanyagok: vákuum tasak tároláshoz

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek ; állótasakos vákuumgépek


ZÖLDSÉGEK

Figyelem! A zöldségek gázt termelnek! Ezt elkerülhetjük, ha hűtött körülmények között csomagoljuk, majd ezt követően is hűtve tároljuk. A jól kezelt, pucolt, darabolt zöldséget natúr vákuumtasakba csomagoljuk! Amenyiben nagy mennyiségű, nem konyhakész, zöldségeket tautomatizálva szeretnénk csomagolni, zsugorfóliázó gépeinket ajánjuk, azokhoz megfelelő csomagolóanyaggal. Leveles zöldségeket lélegző tasakba érdemes csomagolni. Bővebb tájékoztatás zöldség csomagolásról itt.

Megoldásaink zöldség csomagolásához:

Csomagolóanyagok: vákuum tasak tároláshoz

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek , zsugorfóliázó gépek


PIROSPAPRIKA ŐRLEMÉNY

Az új rendelet szerint a fűszerpaprika-őrleményt az élelmezés-egészségügyi előírásoknak megfelelő, fényvédő, zsírt át nem eresztő csomagolóanyagba kell csomagolni. Ehhez mérten standard csomagolóanyagaink között szerepel a fűszerpaprikához való fény és aromazáró kivitel, hátul hegesztett és oldalredős variációban is, külső borítását tekintve piros színnel.

Megoldásaink pirospaprika őrlemény csomagolásához:

Csomagolóanyagok:  ezüst vákuumtasakok

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek; impulzushegesztők


POROK

Egyáltalán nem szükséges vákuumozni, mert simítózáras tasakunk tökéletes eltarthatóságot biztosít. Talpas kiszerelésben nagyon jól mutat. Amennyiben valamilyen oknál fogva mégis vákuumozásra van szükség, porszűrővel ellátott gépet kell használni.

Megoldásaink porok csomagolásához:

Csomagolóanyagok:  talpas, simítózáras tasakok

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek; impulzushegesztők


FOLYADÉKOK

Folyadékszeparátorral ellátott külső tasakos vákuumgéppel csomagoljuk. Henkelmann gépeink között vannak álló (vertikális) gépek is, melyek tökéletesek folyadékok csomagolására. Tasakot tekintve a kupakos tasakokat ajánljuk. A kupakokat bármely tasakunkra rá tudjuk illeszteni. Középen és csőrszerűen kialakítva, a könnyű kiöntést biztosítva oldalt a tasak tetejére is. A kupakos tasakok tölthetők kupakon keresztül, így nincs szükség csomagoló gépre, a töltés után egyszerűen rácsavarjuk a kupakot a kiöntőre. Amennyiben nincs szükség kupakra, úgy tulajdonképpen bármelyik tasakunk megfelelő lehet folyadék csomagoláshoz, a talpas tasakok minden folyadéknak nagyon esztétikus látványt biztosítanak, de ha nem a látvány a lényeg, akkor egy egyszerű párnatasak is megfelelő lehet.

Megoldásaink folyadékok csomagolásához:

Csomagolóanyagok: kupakos tasakok; talpas tasakok; párnatasakok

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek; impulzushegesztők

 


TEJTERMÉKEK

A tejtermékek csomagolásának nagyon fontos szempontja a csírátlanítás, gondosan ügyelve az át nem léphető hőmérsékletre (pl. vitamin ne illanjon el). A Vacook gépen beállítható hőmérsékelet, állandóságot biztosít a terméknek. Csomagolhatjuk tálcába, vákuumzacskóba is a termékeket. Bővebb tájékoztatás tejtermék csomagolásról itt.

Megoldásaink tejtermék csomagolásához:

Csomagolóanyagok: vákuum tasak tároláshoz

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek 


HÚSOK

Tökéletesen vákuumozható termékek! A vörös húsoknál szükséges odafigyelni a nagy százalékú oxigén védőgázra, mely speciális körülményeket igényel. Használhatunk az igénynek megfelelő vákuumzacskókat, valamint vákuumos védőgázas tálcalezáró gépet. További információk húsok csomagolásához itt.

Megoldásaink húsok csomagolásához:

Csomagolóanyagok: vákuum tasak tároláshoz

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek 


KÉSZÉTELEK

Kézi megoldás esetén a BP gépeket ajánljuk, melyekhez különféle szerszámokat is tudunk készíteni (többféle tálca esetén). A BP 40-es körbevágja a lezárt tálcát, a BP 30-asnál ez a kezelő feladata. Amennyiben a csomagolt termék kiskereskedelembe, polcra kerül, mindenképpen a BP 40-est ajánljuk, más esetben a BP 30 is tökéletes.
Automatizált ételcsomagoláshoz nagy gépeket, töltősorokat is tudunk biztosítani.
A tálcalezáráshoz fedőfóliákat használhatunk. A Fixes fóliát nem tudjuk lehúzni a tálcáról, a Peel-es fóliát csak a PP tálcákról, a PeelU fólia azonban valamennyi tálcáról lehúzható.

Megoldásaink készételek csomagolásához:

Csomagolóanyagok: Fedőfóliák, tálcák

Csomagológépek: tálcalezáró gépek 

 


MAGVAK, DIÓFÉLÉK

Szúrásmentes, poliamid csomagolást igényelnek, melyet kasírozott tasakokkal oldunk meg kiváló minőségben. Amennyiben nem szükséges a vákuum, úgy aroma és párazáró talpas, simítózáras tasakban mutatnak a legjobban.

Megoldásaink magvag csomagolásához:

Csomagolóanyagok: szúrásálló vákuumtasak; talpas tasak; talpas, simítózáras tasak

Csomagológépek: kamrás vákuumgépek; impulzushegesztők


SZAPPANOK

Oldalredős BOPP csomagolást használjunk hozzájuk, melyek négyzetre nyílnak ki, ezáltal könnyen behelyezhető, esztétikus csomagolást biztosítanak a szappanoknak.

Megoldásaink magvag csomagolásához:

Csomagolóanyagok: oldalredős tasakok

Csomagológépek: impulzushegesztők