Ugrás a tartalomra

 

Alapanyag árak növekedése miatt sajnos kénytelenek voltunk a standard vákuumtasakok árait megemelni. Kizárólag a 65 és 90 mikronos, raktárra gyártott tasakok ára emelkedik 8%-al.

Az egyedi gyártású tasakok ára továbbra is napi szintű kalkulációval történik, sajnos ebben változás nincs.  Bízunk benne hogy hamarosan végre megáll az alapanyag árak növekedése, újra stabilizálódik piac és visszaállhatunk a jól megszokott árazási rendre.

Megértésüket köszönjük, és bízunk további együttműködésükben.

Aktuális árinformációk

Tisztelt Partnerünk!


Beszállítóink a nemzetközi alapanyag ellátási és szállítási nehézségekre hivatkozva folyamatosan árat emelnek, ezáltal mi is arra kényszerülünk, hogy más cégekhez hasonlóan ÁTMENETILEG napi árakat határozzunk meg. Saját gyártású termékeink alap árai változatlanok maradnak, de korrigálnunk kell az aktuális alapanyag ár és szállítási költség ingadozással.

Amíg ez a helyzet fennáll, minden beérkező megrendelést írásban igazolunk vissza, az aktuális napi áron. Amennyiben a visszaigazolt megrendelés ellen 2 munkanapon belül nem emelnek írásos kifogást, a visszaigazolást elfogadottnak tekintjük.

Amint a nyersanyag piac stabilizálódik és a műanyag ipar visszatér a szokásos rendhez, mi is visszaállunk a megszokott rutinra.

Megértésüket kérjük a jelenlegi helyzetben és bízunk abban, hogy továbbra is folytathatjuk a közös munkát.

További kérdések esetén elérhetőségeinken várjuk szíves megkeresését.
Javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevél listánkra, így a változásokról emailben is tájékoztatást kap.