Rólunk

KOLLÁR PAKK

Lassan 30 éve

Cégünk 28 éve egy kis család álmaként valósult meg. Ez alatt a majd 30 év alatt a Kollár Pakk Kft. kinőtte a család garázsát, egy 1000 m2-es üzemet, Budapesten az irodát kibővítettük egy raktárhelységgel, és 2018-ban felépítettünk álmaink üzemét 3000 m2-en. Az elmúlt években megismertünk szinte minden vákuumcsomagolási lehetőséget, és mivel a legspeciálisabb igényektől sem hátráltunk meg, így mára a lehetőségek lehető legszélesebb tárházát kínáljuk vásárlóinknak.

A Kollár Pakk Kft. 1995 óta foglalkozik csomagolástechnikával, ezen belül is fő profilunk a vákuum csomagolás. Célunk minden partnerünknek személyre szabott csomagolási formát biztosítani, és a csomagolási folyamat teljes egészét lefedni. Segítünk kiválasztani és megvalósítani az Ön terméke számára legmegfelelőbb csomagolási módot!

Minőség

A KOLLÁR PAKK KFT. kizárólag kiváló minőségű, holland, francia, kanadai és amerikai gyártmányú, meggyőző referenciákkal rendelkező csomagológép forgalmazásával foglalkozik. Csomagológépeink az Európai Unióban, valamint az Amerikai Egyesült Államokban támasztott legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, CE, ETL, IP65, stb. minősítéssel rendelkeznek. A csomagológépekre teljes körű garanciát vállalunk, illetve a szervizelést, alkatrészellátást folyamatosan biztosítjuk partnereink részére.

Nem csak a nálunk, de a máshol vásárolt csomagológép javítását is elvégezzük. Valamint bérelhető és használt, megvásárolható csomagológép is szerepel a kínálatunkban.

Csomagolóanyagok

Csomagológépeinkhez természetesen cégünk által gyártott csomagolóanyag is rendelkezésére áll: vákuum tasak, tálca, fedőfólia, vákuum fólia, celofán tasak, celofán zacskó, bopp tasak, simítózáras tasak és egyéb, egyedi csomagolóanyag is készül nálunk, amelyre partnereinknek szüksége lehet, akár különleges paraméterek szerint is. A csomagolás elengedhetetlen része a nyomtatás, hiszen a csomagoló anyag funkcionalitásán felül jelentős marketing potenciállal rendelkezik. A nyomtatott csomagoló anyagokat már a tervezéskor ránk bízhatja, hiszen remek grafikusaink készséggel állnak rendelkezésükre, amennyiben terméküknek arculattervre is szüksége van.

Minőségpolitika

Minden csomagolóanyag és általunk forgalmazott csomagológép megfelel az EU jogszabályainak, ezen felül magyar laboratóriumi tesztek igazolják a magyar jogszabályoknak való megfelelőséget is.

Emellett minőségi szolgáltatásainkat biztosítja a cégünknél bevezetett ISO 9001 rendszer.

Ismerje meg minőségpolitikánkat!