Fóliák

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

A fólia vékony, hajlékony műanyagból készült anyag, amelyet általában élelmiszerek csomagolására, főzésére és tárolására használnak. Különféle méretű tekercsekben kapható. A fólia egy sokoldalú anyag, amely többféle célra szolgálhat.

Vákuumfólia

A vákuumfólia speciális anyagból készül, amely vastagabb és tartósabb, mint a hagyományos fólia. Tökéletesen elszeparálja a terméket a környezettől, azaz a tasakban tartja az aromát, nedvességet, ugyanakkor nem engedi be a környezetében lévő levegőt és párát. A vákuumfólia kiválóan alkalmas hús, hal és egyéb romlandó élelmiszerek tárolására, mivel segít hosszabb ideig frissen tartani azokat tartósítószer nélkül. A vákuumfólia tömlő tekercsben kapható, így a kézi vákuumgépekhez könnyen használható, és az élelmiszerhez szükséges méretre vághatja. Síkfóliaként pedig automata gépekhez megfelelő szélességre vágva vásárolható, átlátszó, egyszínű, vagy egyedi grafikával nyomtatva.

A fólia egy sokoldalú anyag, amelyet számos különböző iparágban széles körben használnak. Az élelmiszer-csomagolásban és a hőkezelésben való felhasználása mellett a különféle fóliákat egyéb iparágakban is használják. Pl. a mezőgazdaságban, az elektronikai iparban stb… Bizonyos típusok fényzáró képességük miatt szigetelő- és árnyékoló hatásuknak köszönhetően az építőiparban is használatosak.

A fólia dekorációs célokra is népszerű anyag, és számos különböző iparágban széles körben használják. Akár praktikus, akár dekoratív felhasználást keres a fóliának, ez az anyag biztosan megoldást kínál.