Tasakok

1–16 termék, összesen 66 db

A tasakok széles körben, sok különféle célra felhasználható, csomagoló anyagok, amelyek különböző méretben, formában és színben készülhetnek. Eltérő anyagokból gyártva, különféle tulajdonságokkal bírnak, és esztétikailag is különféle céloknak felelnek meg. A tasakok legyenek akár műanyagból vagy papírból jó célt szolgálhatnak, legyen szó élelmiszeripari gyárról, kis magánvállalkozásról vagy háztartásról, mert kézzel töltéshez, egyszerű gépekhez és félautomata megoldásokhoz is használhatók.

A tasakoknak alapanyag és kivitel szerint léteznek különböző típusai, pl. vákuumtasak, aromazáró vagy papír tasak valamint simítózáras tasak, talpas simítózáras vagy oldalredős tasak.

Simítózáras tasak

Az egyik legnépszerűbb kivitelű típusa a tasakoknak a simítózáras tasak. Ezek gyakorlatilag bármilyen alapanyagból készülhetnek, különböző méretekben. A simítózárnak köszönhetően tökéletes választás az olyan ételek tárolására, mint a szendvics, gyümölcsök vagy snackek, hiszen a simítózárnak köszönhetően légmentesen zárható a tasak, így nem szükséges hegesztőgép a csomagoláshoz. A simítózáras tasakok előnyösek nagyobb mennyiségű kiszerelések tárolására, hiszen kibontás után a maradék visszazárható, így megőrzi állagát.

Vákuumtasak

Egy másik, egyre népszerűbb típus a vákuumtasak. A vákuumtasakok használhatóak élelmiszerek tárolására és tartósítására bármilyen olyan termékhez, amit védeni kell a levegőtől vagy a párától. A vákuumtasakok úgy működnek, hogy vákuumgép segítségével eltávolítjuk a levegőt, melynek segítségével a csomagolás légmentesen rásimul az adott ételre, vagy puha, lágy anyag esetén összenyomja azt. Ez a csomagolás típus hasznos azok számára, akik ételeiket egyéb tartósítószer hozzáadása nélkül szeretnék tárolni és tartósítani és/vagy azoknak, akiknek a hűtőjében kevés hely áll rendelkezésre, így helyet is szeretnének spórolni.
Papír tasak
A natúr megjelenést kedvelők számára remek lehetőséget nyújtanak a papír tasakok, amelyek belül műanyag réteggel rendelkeznek, így minden olyan előnyös tulajdonsággal bírnak, amely szükségesek az élelmiszerek tárolásához. A papírtasakok különböző méretűek, élelmiszerek, szárazáruk tárolására, sőt ajándékzacskóként is használhatók. Ebédek és uzsonnák csomagolására is kiváló lehetőség.

A tasakok praktikus felhasználásuk mellett dekorációs célokra is használhatók. Egyes tasakok élénk színűek vagy érdekes mintákkal rendelkeznek, így nagyszerű kiegészítői bármely helyiségnek. Használhatók olyan tárgyak tárolására, mint például játékok, kiegészítők, amelyek színt és egyediséget kölcsönöznek a térnek.

A tasakok használata praktikus és kényelmes módja a tárgyak tárolásának és rendszerezésének. Akár utazásra csomagol, akár ebédet csomagol a munkához. A különféle lehetőségek széles választékával, beleértve a simítózáras tasakokat, a vákuum tasakokat és a papír tasakokat. Akár praktikus, akár dekoratív tasakot részesít előnyben nálunk biztos megtalálja amit keres!