AutoMAP tálcalezáró gép

Automata vákuumos védőgázas tálcalezárógép

Teljesen automata csomagoló rendszer használható futószalagon töltéssel, illetve már betöltött tálcák felhelyezésével is. Csak hegesztési funkcióval, illetve vákuum+védőgáz funkcióval is, ezáltal megnő a csomagolható termékek köre, így növelve a gép produktivitását és kihasználási lehetőségeit.

A tálcák továbbítása a vákuumtérbe illetve hegesztő szerszám alá léptető motorral történik, itt a tálcákat a gép lehegeszti, körbevágja és továbbítja a kihordó szállítószalagra. A lecsomagolt tálca a kivezető szállítószalagon átmehet még címkézésen, inkjet nyomtatáson, fémdetektoron, valamint mérlegelésre is lehetőség van. A gép osztott tálcák csomagolására is alkalmas.

ZERO2 mennyiség-kontrollált gázbefecskendező rendszerrel van ellátva. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a csomag teljesen pontosan a megfelelő mennyiségű védőgázt tartalmazza, így optimalizálva a felhasznált gáz mennyiségét és költséghatékonnyá téve a csomagolást. ZERO2 rendszer azt is lehetővé teszi, a maximális vákuum szintet és biztosítja hogy a földi körülmények között a lehető legkevesebb oxigén maradjon a csomagban. A géppel lehet hideg és forró terméket, valamit folyadékot is csomagolni, a lépcsőzetese vákuumfolyamat segítségével.

Az automata csomagolási rendszer tartalmaz fotocellát festett fólia kezeléséhez; gáztartályt, amely puffert képez a védőgázból, hogy a csomagolás során maximális sebességgel történjen a védőgáz befecskendezése; biztonsági nyomógombokkal és kapcsolókkal van felszerelve; 304 saválló acél a felépítménye van; CE tanúsítvánnyal rendelkezik; a vákuumszivattyú a gép testében van elhelyezve; gyorscsatlakozókkal van ellátva az elektromos vezetékek és a gáz csövek vége is.

Speciális funkciókkal és egyedi igényeknek megfelelő eszközökkel, „képességekkel” szerelhető fel a gép, adott feladat megoldására.