Ismerje meg bércsomagoló szolgáltatásunkat!

Bármilyen száraz, gluténmentes élelmiszert, állateledelt, illetve non food termék csomagolását vállaljuk bércsomagolás szolgáltatásunk keretében. Folyadék csomagolása nálunk nem lehetséges.

Visszazárható csomagolások közül a simítózáras tasak, illetve a talpas simítózáras tasak jöhetnek szóba. Az olyan termékeknek, amelyek nem igényelnek visszazárást, az oldalredős (kávés tasak) csomagolás, a hátul hegesztett tasak, talpas tasak terméket ajánljuk. A csomagoláshoz használt termékeinket itt megtekintheti.

Ezen felül elérhető még a törékeny termékek csomagolása, valamint speciális egyedi termékeké is. Továbbá bércsomagolási szolgáltatásunkban vállalunk kézzel adagolandó, és apró darabos termékeket is automata adagolással.

Milyen előnyökkel jár a bércsomagolás?

A legnagyobb bércsomagolás előny, amit kínálunk, hogy a teljes csomagolási feladatot ránk lehet bízni, ráadásul a teljesen egyedi csomagolási ötletektől sem riadunk vissza. Amikor azt mondjuk, hogy az egész procedúrát átadhatja nekünk, azt tényleg szó szerint értjük: a csomagolóanyagok legyártásától kezdve, a csomagolás folyamatán át, a logisztikáig mindent végig viszünk. Az általunk kínált szolgáltatás egyedi a piacon, hiszen:

s2 modified
s4 modified green
s1 modified green
s6 modified green
s5 modified
s3 modified green
  1. A felelősség egy kézben marad, azaz, ha esetleg valami probléma merül fel, nincs mutogatás a bércsomagoló cég és a csomagoló anyag gyártója között, hiszen mindent mi csinálunk, mi vállaljuk a felelőséget
  2. Csökkennek a logisztikai költségek, hiszen ott csomagolunk, ahol elkészítjük a csomagolóanyagot, így a szennyeződés lehetősége is csökken
  3. Biztosan a csomagoló anyagnak megfelelő csomagoló géppel történik a csomagolás, így az ebből adódó grafikai, méretbeli, kivitelezési problémák eleve ki vannak zárva
  4. Mivel az üzem rendelkezik HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerrel, Önnek már nem kell ezzel foglalkoznia
  5. A termék bevezetésénék egyébként is nehéz kezdeti időszakában megspórolja a nagy gépberuházást
  6. A piaci igények változására azonnal reagálni tudunk, így a csomagolást könnyen a piaci trendeknek megfelelően lehet változtatni, nem kell azon aggódni, hogy a drágán megvásárolt géppel mi lesz.

Cégünknek mindig is fontos volt a kezdő vállalkozások segítése. Cégpolitikánk lassan harminc éve fontos alappillére, hogy együtt növekszünk ügyfeleinkkel. Mindig is igyekeztünk megtartani rugalmasságunkat az által, hogy a csomagoló anyagokból egész kis tételeket is legyártunk egyedi megrendelésre.

Ebből a gondolatból született meg bennünk a döntés, hogy segítsünk azon vállalkozásoknak, akiknek van piacképes terméke, de a mai nehéz időkben nem tudnak, vagy nem akarnak csomagoló gépekbe beruházni. Ők is megvalósíthassák elképzeléseiket nagyobb anyagi befektetés nélkül. Az elmúlt közel 30 évben rengeteg vállalkozást segítettünk ahhoz, hogy termékük a hozzá legjobban illő, a tulajdonságaihoz leginkább illeszkedő csomagolást kapja. Mostantól pedig már abban is tudunk segíteni, hogy a csomagolási folyamat is professzionális körülmények között menjen végbe.

Így mostantól HACCP minősítéssel rendelkező, tiszta üzemünkben igény szerint becsomagoljuk termékét. Új építésű csomagoló üzemünk teljesen allergén mentes, így a speciális étrendeknek megfelelő gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, mindenmentes 😊 termékeket is szennyeződésmentesen tudjuk csomagolni.

Elsősorban feldolgozott élelmiszerek (szárított, porított, darabos áru) fogyasztói kiszerelését tervezzük, de a minél szélesebb vevői igények kiszolgálása érdekében folyamatosan fejlődünk.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, amennyiben
érdekli új szolgáltatásunk, keressen minket bizalommal!

Amennyiben konkrét árajánlatot szeretne kérni, az alábbi linken megtalálja árajánlat kérő kérdőívünket. Kérjük töltse ki és küldje el nekünk a [email protected] email címre.

Várjuk megkeresését!