Újrahasznosítható fólia tekercsek

Egynemű műanyagból készült fóliák automata gépekhez

Géptől és terémktől függően 3 féle alapanyagból készítünk egynemű műanyag fóliákat:

  1. PE/PE alapanyag – fagyasztható termékekhez ajánljuk akár két réteg közé festve, de el tudjuk készíteni aromazáró, vákuumozható, gázzáró tulajdonságokkal is. Könnyen hegeszthető, így az automata gépek könnyen kezelik ezt a fajta anyagot. PE tálcákhoz akár fedőfóliaként is jól működik. A polietilén alacsony olvadáshője miatt könnyen, kis energiaráfordítással újrahasznosítható, a regranulátumot sok területen fel lehet használni, többek között natúr PE-vel keverve új csomagoló anyag is készülhet belőle.
  2. PET/PET alapanyag – ezt a társítást PET tálcákhoz ajánljuk fedőfóliának. Kristály tiszta, ezért nagyon esztétikus csomagolást biztosít. A PET anyagokat (PET palack) nagyon régóta használjuk, és gyűjtjük szelektíven, ezért ennek az alapanyagnak az újrahasznosításában van a legtöbb tapasztalata a világnak. Azon felül, hogy újrahasznosítható, a PET/PET fóliánk külső rétegének 80%-a már újrahasznosított PET-ből van, így a körforgást nem csak indítja, de már benne is van…
  3. PP/PP alapanyag – ma már a polipropilénnek is nagyon sokféle változata létezik. A klasszikus „celofánon” túl, széles körben elterjedt az élelmiszeriparban is. Sokféle tulajdonságait egynemű anyagban ötvözve, gyakorlatilag bármilyen automata géphez megfelelő lehet, ezen felül a PP tálcákra fedőfóliaként használva a tálcás csomagolás is egyneművé tehető általa.

Kérje kollégáink segítségét, hogy az Ön termékéhez, gépéhez melyik fólia lesz a legjobb megoldás!