Forrón tölthető vákuumtasak

1 590 Ft10 290 Ft + Áfa

90 vagy 140 mikronos átlátszó tasak, forró, 100 fokos termékek töltésére és vákuumozására is alkalmas.

A klasszikus vákuumtasak vastagabb, 90 mikronos, hőtűrő változata.

7 rétegű koextrudált alapanyagból készült vákuumtasak, amely a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően tökéletesen alkalmas vákuum- és védőgázas csomagoláson túl, forrón töltésre és alacsony hőfokon történő hőkezelésre.

A vákuumcsomagolás lehetővé teszi az élelmiszerek tartósítását hozzáadott adalékanyagok és tartósítószer nélkül.

Amennyiben a terméket a vákuum összenyomja, és ez problémás (pl. péksütemények) úgy a tasakba a vákuumozás után védőgáz is fecskendezhető, így a termék megőrzi a formáját, ugyanakkor biztosítva van az oxigénmentes környezet is.

Ezen felül forrón töltéskor sem oldódik ki belőle semmilyen vegyi anyag, így tökéletesen alkalmas levesek, gyümölcslék, egyéb olyan termékek csomagolására, amelyek töltése a gyártási folyamat miatt közel 100 fokon kell, hogy történjen.

Mivel “párna” kivitelű a tasak (három oldalt hegesztett), ezért fektetve kínált termékekhez érdemes választani, kisebb kiszerelésekhez, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.

A tasakot igény szerint festeni is tudjuk, egyedi céglogóval, grafikával. Minimális rendelési mennyiség festés nélkül standard méreteknél 100 db, egyedi méretek esetén: 3000 db. Festett tasakok esetén a minimális mennyiség függ a tasak méretétől, a grafika színösszetételétől is. Egyedi igény esetén kérjen ajánlatot kollégánktól.

Amennyiben saját géppel szeretne csomagolni, a termékhez ajánlott gépeink:

Kamrás vákuumgépek >>>

Tömeg N/A
Méret

180 x 200, 200 x 200, 200 x 300, 300 x 400, 400 x 500

Vastagság

90 mikron

Szín

Átlátszó

Egyéb

10 napos szállítási határidővel bármilyen méretet legyártunk. Raktárról, azonnal az alábbi méretek vihetők