Elöl átlátszó / hátul papír talpas tasak

Dekoratív elöl átlátszó tasak, amely barna papír háttérrel emeli ki a lecsomagolt terméket, polcra állítható kivitelben.

Kategóriák: ,

A tasak elülső oldalának alapanyaga átlátszó, így kiválóan látható benne a termék, ugyanakkor a papír hátsó oldal kiváló hátteret biztosít az olyan termékeknek, amelyeknek “jól áll” a papír háttér, kiemelve általa a természetességet.

Az eleje lehet közepesen aromazáró, ami azt jelenti, hogy kb. egy hét után az erősen aromás termékek illata már érződik a tasakon kívül is. Ahogy az aromák kiszivárognak, a levegő is beszivárog a tasakba, így ez a fajta alapanyag leginkább mechanikai védelmet nyújt a lecsomagolt terméknek, valamint esztétikailag nyújt többet az egyszínű tasakoknál.

Ugyanakkor, ha az elülső, átlátszó oldal aromazáró alapanyagból készük, akkor a tasak vákuumozható és védőgázas csomagoláshoz is alkalmas. Épp ezért olyan termékekhez ajánljuk, amelyek jó, ha látszanak, ugyanakkor jobban mutat a termék papír háttér előtt.

Mivel talpas tasak, ezért állítva tárolt termékekhez érdemes választani, kisebb kiszerelésekhez, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.

A tasakot igény szerint nyomtatni is tudjuk, egyedi céglogóval, grafikával. Minimális rendelési mennyiség nyomtatás nélkül: 2000 db. Nyomtatott tasakok esetén a minimális mennyiség függ a tasak méretétől, a grafika színösszetételétől is. Egyedi igény esetén kérjen ajánlatot kollégánktól.

Amennyiben saját géppel szeretne csomagolni, a termékhez ajánlott gépeink:

Kamrás vákuumgépek >>>

Impulzushegesztők >>>