Ezüst – oldalredős tasak

7 750 Ft + Áfa

100 db

Aroma- és fényzáró tasak “nehéz” termékek állítva tárolásához

Klasszikus kávés tasak… A tasak alapanyaga ezüst, ezért erősen aromazáró és gázzáró. Vákuumos-védőgázas csomagoláshoz is jól alkalmazható, de jó választás olyan termékekhez is, amelyeknek fényvédelemre is szüksége van. 

Az erős háthegesztés biztosítja, hogy a hosszú logisztikai folyamaton (sok szállításon, ki/átpakoláson átmenő termékek) ne sérüljenek, a csomagolás biztosan nem szakad szét akkor sem, ha a leesik a polcról, illetve ha csomagolás vagy szállítás során dobálják a terméket.

Épp ezért olyan termékekhez ajánljuk, amelyeknek fény és gázzárásra van szüksége, valamint valamilyen okból erős mechanikai védelmet igényelnek.

Az oldalredős kivitelű a tasak nehéz termékek csomagolása esetén állítva tárolható, így kiválóan alkalmas kínáló pultokra, hiszen jól mutatja a terméket, illetve a rajta elhelyezett címkét, grafikát.

Kisebb kiszerelésekhez ajánljuk, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.

A tasakot igény szerint nyomtatni is tudjuk, egyedi céglogóval, grafikával. Nyomtatott tasakok esetén a minimális mennyiség függ a tasak méretétől, a grafika színösszetételétől is. Egyedi igény esetén kérjen ajánlatot kollégánktól.

>>> Ajánlatkérés

Amennyiben saját géppel szeretne csomagolni, a termékhez ajánlott gépeink:

Kamrás vákuumgépek >>>

Impulzushegesztők >>>

Tömeg 1 ,45 kg
Méretek 130 × 60 × 400 cm