Performa 420

Automata vákuumos védőgázas mélyhúzó-lezárógép
Kategória:

A PERFORMA mélyhúzó gép teljesen automata csomagoló gép, amely elkészíti az élelmiszer tárolására alkalmas tálcát, lehetővé teszi annak betöltését a gépen, majd lezárja a tálcát fólia ráhegesztésével. A csomagolási folyamat a tálcák megformázásával kezdődik, ezután következhet a termék betöltése, mérése, sorbarendezése, vákuumozás, gázbefecskendezés, címkézés, összegyűjtés.

A gép felépítménye teljesen AISI304 saválló acélból készül. A szállító szalag és a mozgó alkatrészek higénikus anyagokból vannak. A gép használata, karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű.

A gép egyedi megrendelésre készül, teljesen az adott terméknek és az ügyfél igényeinek megfelelően. A gép meglévő üzemek adottságait figyelembe véve kerül megtervezésre és kivitelezésre.

Segítünk kiválasztani a megfelelő alsó -felsőfólia kombinációt annak érdekében, hogy terméke eltarthatósága maximális legyen, valamint növelhető legyen annak eladhatósága.

A gép speciális folyamatos mennyiségi ellenőrzéses gázbefecskendező rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a csomag pontosan a megfelelő mennyiségű védőgázt tartalmazza. A ZERO2XYGEN rendszer pedig lehetővé teszi, a maximális vákuum szint elérését, ezzel biztosítva, a minimális oxigén szintet a csomagban. Ezzel a rendszerrel folyadék és forró termékek csomagolása is lehetővé válik.

Az éritőképernyős PLC vezérlés az összes működéshez szükséges funkció elérését és állítását lehetővé teszi. A gépen gyorsan és egyszerűen 99 különböző folyamat állítható be, amely különféle alsó és fedőfóliák használatát teszi lehetővé. Az automatizált rendszer folyamatosan ellenőriz és figyeli a gyártási folyamatot, ezért hiba, hibás használat, vagy beüzemelési hiba esetén azonnal figyelmeztet és lépéseket tesz a rendszer védelmének érdekében.

A PERFORMA gép szerszámzata anodizált alumínium blokkokból készül. A hegesztő részek Teflon bevonattal rendelkeznek. A fűtőegység le van szigetelve, így a terméket nem éri hőhatás. A tejes hegesztő szerszámzat alsó szerszámból, felső egységből, késből, fűtőbetétekből és hőellenőrző egységekből áll. Hosszú, megállásmentes üzemelésre van tervezve, stabil, tervezhető gyártást téve lehetővé.

A gép nemzetközi megfelelőségi igazolásokkal rendelkezik, a géphez egyedi igényeknek is megfelelő alsó és felső fóliát is tudunk biztosítani